Home > Nieuws > Team Bocas Sanas 2019 is compleet!

Wij zijn ontzettend blij dat we voor februari 2009 weer een groep enthousiaste tandheelkundige medewerkers bereid hebben gevonden zicht twee weken belangeloos in te zetten voor de kinderen op het platteland in het noorden van de Dominicaanse Republiek.

De voorbereiding op de reis is natuurlijk al volop bezig. We zijn een aantal keren bij elkaar gekomen om een en ander door te spreken, we hebben een workshop ART gehad onder leiding van ervaringsdeskundige Lisette Moonen, we hebben ons Spaans een beetje opgepoetst en aan teambuilding gedaan d.m.v. bio dans! Dit alles afgesloten met een heerlijke Dominicaanse maaltijd. Een betere voorbereiding kunnen we ons niet wensen.

Even voorstellen aan het team:

We gaan dit jaar met de tandartsen: Nico Moonen, Ilse Bonnema, Nathalie van der Zandt en Lisette Moonen. Mondhygiënisten: Simone Larooi en Melany Essing en assisterende Minke Moonen en Tiny Veenema. Vanuit de organisatie Bocas Sanas gaat mondhygiëniste Agatha Rypma mee en in de Dominicaanse Republiek is natuurlijk onze mondhygiëniste, initiator en organisator Cristina Doorman aanwezig.