Home > GRATIS sponsoren?

Wil je Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon. Voor jou een kleine moeite, voor Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon zijn het directe inkomsten.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon op:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12410

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Stichting Bocas Sanas Holanda-Maimon dan niets op.